Transport

Konferenca bo potekala v kongresnem centru Gospodarskega razstavišča. Prireditveni in razstavni center Gospodarsko razstavišče se nahaja v samem središču mesta Ljubljane. V bližini sta železniška in avtobusna postaja.

Natančni naslov kongresnega centra je:

Gospodarsko razstavišče
Dunajska cesta 18
1000 Ljubljana
Spletno mesto: http://www.gr-sejem.si
E-pošta: info@inovum.si
Telefon: 031 619 305Prikaži večji zemljevid


Informacije o prihodu


Z letalom

Z mednarodnega letališča se po avtocesti pripeljete do središča Ljubljane. Orientirajte se po glavni železniški in avtobusni postaji v neposredni bližini Gospodarskega razstavišča.


Z vlakom ali avtobusom

Glavna železniška in avtobusna postaja sta v neposredni bližini. Od Gospodarskega razstavišča ste oddaljeni približno pet minut hoje. Spustite se pod železniški nadvoz na Dunajski cesti in na desni strani kmalu opazite stavbe prireditvenega centra.


Z avtom

Pripeljati se morate do središča mesta, do križišča Bavarski dvor. Ne glede na to, iz katere smeri prihajate, morate prevoziti Dunajsko cesto pod železniškim nadvozom. Ko se cesta pod železniškim nadvozom spet povzpne, na desni strani že opazite sejmišče. Če prihajate v Ljubljano s severne strani, boste naravnost po Dunajski cesti pripeljali do sejmišča, ki se nahaja na levi strani pred železniškim nadvozom.

Podroben zemljevid s prikazom parkirnih mest je na voljo tukaj.


Nastanitev

Nastanitev v času trajanja konference si vsak udeleženec uredi sam in zanjo tudi poravna vse stroške. Udeleženci konference lahko koristijo poseben popust pri M Hotelu. Za registracijo sobe lahko izpolnite hotelski obrazec, ki se nahaja tukaj.


Uporabne povezave